Close X Open

About

Ti Bar – мястото, на което по всяко време на деня ще се чувстваш добре!

Хубавите неща са или случайни или добре обмислени и дългоочаквани! Ti Bar е от вторите. Идеята за бара се заражда преди повече от 10 години и през цялото това време е една мечта за собствениците, която очаква точния момент да се случи. Това, което вдъхновява Георги Харакчийски, Атанас Дачев, архитектът Иван Ефремов да не се отказват от своята идея за бара през всички тези години, е мястото, на което той е разположен. Това е ЕДНО ОТ НАЙ-ПРИТЕГАТЕЛНИТЕ МЕСТА В ГРАДА – площадчето със Стария чинар или по-известно сред всички бургазлии като „Дупки“. Атмосферата, която това място създава трудно може да се опише с думи, тя трябва да се усети и изживее. За много от местните хора мястото пази много спомени и интересни истории. Затова и интериорът на бара е едновременно модерен, но и съчетан с винтидж елементи, които го превръщат в едно от най-уютните места в града за чаша горещо кафе, смляно в първата  създадена в Европа пекарна Julius Meinl, спокоен обяд или за среща с приятели на по чаша вино или първокласно малцово уиски.

Барът е и събирателно място за всички ценители на ДОБРОТО ВИНО И КАЧЕСТВЕНИТЕ УИСКИТА! Винената листа на бара включва в себе си над 100 вида вина от цял свят – България, Франция, Италия, Аржентина, Чили, Нова Зеландия, Португалия, Южна Африка и САЩ. А уискитата, които можеш да опиташ са над 80 вида!

Освен с мястото, на което се намира, своя уникален интериор и богатия избор на качествен алкохол, барът може да се похвали и с още нещо – ДОБРАТА КУХНЯ! Георги Динев е един от най-добрите готвачи в града! За него готвенето не е работа, а удоволствие и това си личи във всяко едно ястие, което излиза от неговата кухня. Професионалния стаж, който той е натрупал е чрез обмяна на опит с колеги от Испания и Ливан. Гостите на бара могат да се насладят на средиземноморската кухня. В менюто са включени ястия от мароканската, ливанската, италианската и испанкската кулинарна традиция.

И накрая нека ти разкажем защо точно Ti Bar и какво се крие зад името му. Както вече ти разказахме, барът е едно уютно място за всички ценители на добрата кухня, за хората със сантимент към площадчето със Стария чинар и за всички, които разбират от вина и качествения алкохол. Затова и искаме барът да е „Т-яхното“ или „Т-воето“ място! А защо „i“ – защото сме И-новативни и вдъхновяваме И-деи! J Заповядай, за да се запознаем и сме сигурни, че ще се видим отново!

Заповядай всеки ден от 7:30 до 23:00 часа!